fredag 13. februar 2009

Valpekurs 1.gang

"Nå har jeg vært på mitt aller første valpekurs og det synes jeg var kjempe gøy! Jeg fikk masse godbiter og fikk løpe rundt og leke med masse andre valper på min egen størrelse. Det var en annen finsk lapphund der også, men den var dessverre på gruppe C, mens vi var på gruppe D, så vi fikk ikke hilst på hverandre så mye. Bortsett fra alle de gode godbitene så likte jeg aller best å snuse inni hallen hvor vi trente. Matmor lurte på hvorfor jeg skulle gjøre det hele tiden, og hvorfor jeg heller ikke ville leke med de andre valpene. Men jeg syntes det var gøyere å snuse rundt omkring til nesen og munnen min var helt brun av sand. Jeg lette etter godiser de før oss hadde mistet på bakken:) Og jeg fant plenty:) Uansett så var det kjempe gøy og jeg gleder meg til neste torsdag:) Det så ut som at matmor likte seg på valpekurset også:) Tror hun gleder seg like mye til neste torsdag som jeg gjør:)"

2 kommentarer:

  1. Var Kero mer opptatt av å snuse enn å leke med andre valper? Det var IKKE Dixie på valpekurset, hun lekte og lekte med en gang hun fikk sjansen, og sånn er hun ennå... :) Hun nekter å gå forbi andre hunder uten å hilse på dem, og legger seg ned og venter til de kommer bort... :)

    Høres ut som om dere har hatt det kjekt på valpekurs, men det var jo litt synd dere ikke var på samme gruppe som den andre finske lapphunden...

    SvarSlett
  2. Fant nettopp bloggen din:-) Toivo er også veldig opptatt av å snuse, tror mange lapphunder kan bli veldig gode sporhunder:-)

    SvarSlett