onsdag 29. april 2009

Lenge siden sist nå!!

Hei på dere, alle sammen! :)


I det siste så har det skjedd mye forskjellig. Har vært litt full rulle i det siste så har ikke fått tid til å legge så mye inn på bloggen. Får heller ta det igjen nå, en liten oppsummering over hva som har skjedd.


Slik ser New York sine gater ut:)


Ekornene er veldig vant til mennesker i New York, så de var ikke redd. Dette er i Central Park.
Vel det første jeg kan nevne er vel at jeg har vært i New York i 4 dager, skal si det var en opplevelse:) Det var veldig kjekt, jeg reiste med en venninne og vi opplevde mye på de 4 dagene så når vi kom hjem igjen var vi helt utslitt. Mens jeg var i New York, så var Kero sammen med søsteren min på kvamskogen:) Der var det visst enda litt snø når de var der så han hadde storkost seg der! Og det var jo kjempe kjekt å høre, ingenting gjør meg lykkeligere enn å høre
det:) Når jeg kom hjem igjen så var det kjempe kjekt å se alle sammen igjen, for det føltes jo som jeg hadde vært vekke i evigheter. Vi hadde jo opplevd så mye:) Men uansett, når jeg var kommet hjem igjen så begynte meg og Kero og gå ned på en "åker" med stor plass, der jeg kan slippe han løs. Der har vi øvd på innkalling, og han er blitt veldig flink:) Han har også lært seg og ta med seg ballen tilbake når jeg kaster en ball og han løper etter. I begynnelsen løp han bare bort til den og var ani og kom løpende tilbake. Men nå har han lært å ta den med seg tilbake:) Det er kjekt:) I morgen skal vi på valpekurs igjen, så det blir jo spennende:) Men det er litt vanskelig å lære han noe som helst der vi øver, for det er inni en ridehall og der er det så grådig mye hestemøkk, så han tar aldri hodet sitt opp fra sanden, han bare leter etter hestemøkk. Men vi øver på det hjemme, og da tar han tingene ganske fort. Utenom kommandoen "ligg". Den klarer jeg ikke lære han. Han legger seg ikke ned. Jeg kan stå foran han i en halvtime og han bare sitter foran meg og lurer på hvorfor han ikke har fått noen godbiter enda for han sitter jo så fint... Forhåpentligvis klarer vi det tilslutt:) Og på førstkommende søndag så skal vi prøve å komme oss på hundetreff:) enten i Kanadaskogen eller ved Krambrua.


" Er det noen der inne?"


På mandag som var så var vi hos dyrlegen, for Kero har rent sånn fra et øye, så vi bestemte oss for å sjekke det. Dyrlegen lyste på det andre øyet helt greit, men når vi kom til det øyet som han rente fra så klikket det helt for han. Vi klarte ikke se på øyet for han beveget seg så mye, så han måtte få beroligende. Når han fikk det så kunne dyrlegen se på øyet hans. Hun fant ingenting som var noe alvorlig, men han hadde en betennelse på øyet. Han har fått en salve som vi skal ta på han hver dag. Ellers går det fint med lille KeroDero:) Anten at i dag så begynte han å kaste opp veldig mye. Nå har det sluttet da, men han kastet opp nonstop en veldig lang stund her i sted. Litt skummelt, men tror alt går bra nå:) Så dette var en liten oppdatering:) Nå skal jeg bli flinkere til å oppdatere etterhvert:) Hilsen Fra Marielle og Kero:)
Ha en strålende langhelg alle sammen!

3 kommentarer:

 1. Heldige deg som har vært i New York!!! Dit vil jeg også gjerne reise en gang...

  Kero er et skikkelig sjarmtroll!!

  SvarSlett
 2. For en tur du har hatt!!! Velkommen tilbake :o)

  Ta en titt i LAPP-IS bloggen, der har Snorredimma beskrivi en veldig god metode for LIGG ;o)
  Nydelige Kero (KeroDero..rart hvordan de får slike slengnavn. Hva syns du om Nalle-Balle? hihi)

  SvarSlett
 3. Det hørtes ut som en kjekk tur! Vi var i USA for noen år siden, blant annet i New York, og den turen kommer jeg aldri til å glemme! :)

  Så flinke dere er til å trene! Dixie har ikke vært særlig flink på innkalling før i det siste! Men nå går det ganske bra!

  Vi har VELDIG mange slike kallenavn på Dixie også, og det kommer nye hele tiden... :)

  SvarSlett