fredag 23. april 2010

HD Røntgen

Ja da var Kero HD røntget. Så nå er det bare å vente på resultatet. Liker ikke når Kero må i narkose, blir skikkelig nervøs og nistirrer på magen hans om han puster. Heldigvis gikk alt veldig fint i dag :-) Men stakkars gutten har fått betennelse på det ene øyet :-( Så nå har han fått noe øyedråper for det. Han er veldig flink å sitter helt i ro når vi tar det på øynene hans, han vet jo at han får en godis etterpå ;-)

Nå ligger Kero å sover, er vel fortsatt litt trøtt etter narkosen. Vet dere hvor langt tid det tar til vi får vite resultatet?

Klemmer fra Marielle og Kero

1 kommentar:

  1. Hei! Vi har åsså tatt hd rønken av Roxie. Venter spent på resultatet. Roxie fikk ikke narkose, hun fikk en sprøyte så hun sovnet litt og var veldig slapp. Veldig artig om jeg skal si det for jeg var med og assistert under hd rønkeinga. Er så nyskjerrig av meg så jeg spurte om det var i orden at jeg var med. Kjempe artig for da forklarte dyrlegen meg under hele rønkinga hvordan alt ble gjort og hvordan det skulle se ut. Alt så kjempe bra ut, så nå er det bare å vente på avlesinga av bildene hon NKK. Håper at de mener det samme som oss.
    Ha en fin dag!

    SvarSlett