onsdag 20. mai 2009

Hei alle sammen:)

 

Ja, jeg er ikke verdens flinkeste til å blogge i det hele tatt. Jeg liker best å legge ut et innlegg når jeg har noen bilder av Kero og legge ut også, for jeg kjenner meg igjen i at jeg syns selv at det er veldig kjekt å lese blogger om det er bilder med som illustrerer det som står i teksten. Men nå skal jeg altså blogge uansett om jeg ikke har noen bilder å legge ut:) I hele forrige uke var jeg en uke til syden med min far. Vi var på Rhodos og det var kjempe deilig:) Veldig fint vær, sol og blå himmel hver dag, så vi var veldig heldig:) Fikk en kjempe fin brunfarge mens jeg var der nede, har heldigvis arvet min far sin hud, og han blir veldig lett brun:) Jeg kom hjem igjen på 17mai, så jeg fikk ingen spesiell 17mai feiring i år. Kero hadde nå kost seg med mamma hele uken og gått turer i skog og mark sammen med henne og søsteren min Marianne:) Han hadde visstnok badet også, han har nok begynt å like det:)

18 Mai gikk jeg en god tur med Kero, der vi trente litt på å gå fint:) Han begynner å bli veldig flink:) Når vi var ferdig å gå tur, så satt jeg Kero i buret og jeg tok meg en joggetur:) Nå skal jeg bli kvitt de få kiloene som plager meg. Jogget ca en halvtime før jeg gikk inn igjen og dusjet. Etter det ble jeg med en kompis opp på skytebanen for å trene litt. Kero var ikke med da jeg ikke kunne passe han selv når jeg skyter, og det hadde blitt for varmt å sitte i bilen. Når jeg kom hjem igjen var middagen på bordet:) Etter det tok vi turen ned til min andre søster, Henriette, og var der resten av kvelden. Jeg binte Kero fast i langline ute i hagen, mens jeg hoppet på trampolinen sammen med min 6 år gamle nevø og min 9 år gamle niese:) Kero løp rundt og koste seg på den store plenen:)

19 Mai da var det konkurranse i skyting. Det gikk ganske dårlig, men det er løpet sin feil og ikke min. For når jeg har skutt et visst antall skudd med et løp så må det byttes ut. Og nå har jeg nådd det punktet. Det var en lagkonkurranse, og vi kom videre til A-cupen. Mens Sartor kom videre til B-cupen. Sartor manglet en på laget, men det er jo deres problem og ikke vårt.

20 Mai. Idag har jeg gått en lang tur med Kero:) Og jeg har vært hos legen. Har fått vite at jeg var på grensen til at stoffskiftet mitt er for lavt :O Ble litt sjokkert, men forhåpentligvis går alt fint. Det er skytetrening i dag, og jeg skal skifte løpet mitt:) Fårhåpentligvis går det mye bedre da:) Etter skytingen skal jeg jogge en tur:) Dette var litt om hva som skjer her i gården:)

Ha en super uke alle sammen!

2 kommentarer:

  1. Takk for en oppdatering fra dere. Moro å lese om hvordan det går. Selv om jeg ikke kommenterer alt så følger jeg med dere. Ekstra moro å følge med når det er en Fjelldronning(konge).

    SvarSlett
  2. Hei på dere!! Morro å lese om Kero. Prøver å følge med på kull søskenene til Roxie. Ha en fin uke!!

    SvarSlett