torsdag 29. oktober 2009

Treff neste år?

Jeg lurte på om det var planlagt noe treff for bloggjengen neste år? Er det noen som har tenkt på noe? Om ikke så syns jeg vi burde prøvd å få til et treff, om det er sommer eller vinter spiller vel ikke mye rolle :-) Hadde vært veldig kjekt å møte dere alle igjen! :-) Det var veldig kjekt på Biri i år :-) Men det er fremdeles mange i bloggjengen jeg ikke har møtt som jeg har lyst å møte :-)

DSC_0849 DSC_0866

Klemmer fra Marielle og Kero :-)

7 kommentarer:

 1. Marielle, jeg hadde store planer om å leie en fjellcamping den første helga i juli. Gry, Camilla og jeg snakka sammen om det, og ble igrunn litt usikre på om vi fikk det til... Har veldig lyst, men det er så mye som skal klaffe!

  Kanskje Lapphundklubben kunne stelle istand noe?? Kombinere utstilling med div aktivitet?

  SvarSlett
 2. Til neste sommer skal vi ha lapphundtreff her på sørlandet i forbindelse med nkk utstillingen..da er selvsagt alle velkomne! Overnatting kan ordnes...

  Ellers blir det førjulstreff her nede også, den 28 november i år!...Komme de som kan!

  SvarSlett
 3. Nøve, håper det blir treff hos dere også:-)

  Noen som er interessert i å lære noe mens vi har et slikt treff?

  http://student.umb.no/~hhelge/

  Dama i linken holder gjerne foredrag spessielt for lapphundene. Om farger og hva som kan dukke opp etc... Hadde ikke det vært spennende?

  SvarSlett
 4. DET hørtes spennende ut! Noe må jo skje hvis vi skal være samla ei helg, sjøl om ei helg går fort. Egentlig ganske væravhengig, iallefall på fjellet..

  SvarSlett
 5. Nøve: Hadde vært kjempe kjekt med treff hos dere :-) Håper det går i orden :-)

  Christian: Ja det hadde vært kjempe gøy! :-D

  SvarSlett
 6. Vi snakket jo litt om det på Bergheim, Camilla, Nøve og jeg. Og hvis det kommer så mange som vi kanskje tror, så blir det alt for stort til å ha hjemme hos noen, da må vi leie et sted. Da blir det bindende påmelding (og betaling) (forsåvidt likegyldig hvor det er sånn geografisk sett). Hvis Marianne har et sted med overnatting i nærheten, kunne kanskje årets treff vært på Sørlandet? Bare et forslag. Det er liksom en forutsetning at man ordner frokost og sånt selv, og spleiser på en felles middag eller noe. Det blir alt for mye for en person å være "vert" for så mange. Det er min personlige mening.

  SvarSlett
 7. Ja, det må selvfølgelig ordnes på den måten :-) Noe annet hadde jeg ikke trodd :-) Treff på Sørlandet høres greit ut for min del :-) Hva med dere andre? :-)

  SvarSlett