tirsdag 20. oktober 2009

Weeeeeee :-)

Idag har altså Kero vært med på skolen, og vi kan si det var en interessant dag :-) Når vi kom til hundetimen fikk vi beskjed om at vi skulle trene førsteklassingene. Vi syntes jo ikke det hørtes veldig gøyt ut, da vi hadde gledet oss til å trene hundene våre selv.. Men vi hadde nå ikke noe valg. Så vi laget en Quiz til de på 20 spørsmål, der ett av de var, at vi kom inn med Kero og spurte hvilken rase det var. Alle svarte Finsk Lapphund! :-) Er overrasket, normalt sett når jeg er ute på tur med Kero så spør de om det er blanding, eller eurasier, noen har til og med trodd det har vært en schæfer :-P

Uansett etter quizen skulle meg og Alexander vise de noen ting i praksis. Alexsander skulle få sin 5mnd gamle Staffordshire Bull Terrier eller noe til å gå igjennom tunnelen, som er en av agility hindrene, men det vet dere vel :-) Og jeg skulle vise hvordan jeg hadde lært Kero å slå på lyset :-) Dette gikk veldig bra og Kero var fokusert på meg og det vi drev med, tenkte ikke på at det satt mange elever å så på :-) Jeg er veldig stolt av gutten :-) Han blir lett distrahert, men i dag gikk det veldig fint :-) Og for meg var det en personlig seier om jeg tør si det slik :-) Jeg er ikke noe sosial av meg, og nå var jeg nødt til å være “lærer” og ta alt på sparket. Jeg klarte meg kjempe bra, og jeg ble rett og slett veldig overrasket av meg selv :-) Hundetrener kunne jeg absolutt tenkt meg å bli :-)

Når skoledagen var over, fikk hundene på kennelen lov å leke litt sammen, noe Kero ALLTID vil :-) Det er såå mye energi i den lille klumpen :-) Det overrasker meg over hvor mye han faktisk orker :-) Dagene på skolen kan fort bli veldig lange, men han står på helt til han kommer hjem, da kovner han på gulvet, sover i noen timer og er klar igjen om kvelden :-)

Idag var vi på dyrebutikken for å kjøpe mer for til Kero, og jeg elsker å gå i de butikkene, hadde kjøpt alt der inne til Kero om jeg hadde kunnet ;-) Men i dag ble det en “refleksvest” :-) Her under er det bilde av gutten når han poserer med den på :-) Og akkurat nå har vi kommet inn fra kveldsturen og da har vi prøvd refleksvesten og den funker veldig bra! ;-) Hehe :-)

 DSC_0445 DSC_0447

Jeg har lært å “gi labb” :-D

DSC_0451

Og her slår jeg av lyset!!! :-))))) Er jeg ikke flink?????? :-))))))

DSC_0456

God uke videre alle sammen :-)

Og btw: Hva sier dere til et treff neste sommer? :-)

Klemmer fra Marielle og Kero *

 

8 kommentarer:

 1. Slå av lyset trikset er jo nyttig da:-) Kan gå å legge deg i senga med lyset på, og få bikkja til å slå det av for deg;-)

  Fin vest, bikkja må være trygg i mørket den og:-)

  Toivo blir ofte forvekslet med husky og grønlandshund.Jeg har hørt eurasier også.. Til og med Border Collie!!! Mange som ikke har peiling gitt;-)

  De er vel litt over gjennomsnittet interessert de som går på skolen din da...

  SvarSlett
 2. Dere har det jammmen i meg moro på skolen. Skulle ønske det var noe sånt i mine yngre dager.

  Charlie har en maken reflesvest. Den er fin i mørket nå.

  Ja, ingen har tippet lapphund på Charlie ennå. Jeg får høre japansk spisshund og samojed.

  SvarSlett
 3. Så fin han er :) Flott å se at hundeeiere er så flinke til å "sikre" hundene sine nå når høsten og mørket har kommet!

  Har også fått spørsmål om det er schæferhund jeg har. Kan ikke si at jeg ser noen likhet mellom disse to rasene...eneste må vel være fargene. Eurasier har jeg også fått spørsmål om flere ganger,og de er jo i grunn ganske så lik så skjønner jo den. Men schæfer og BC?? Jaja :p

  SvarSlett
 4. Er det ikke litt rart at Eurasier er bedre kjent enn FL for mange??

  For en fin skoledag du har :o) Deilig å overraske seg selv litt iblant også, dessuten er du er helt sikkert bedre enn du tror!!

  SvarSlett
 5. Jeg har også fått spørsmål om mine er Eurasiere, og ja Nøve, det er egenlig litt rart!...Jeg hadde aldri hørt om hverken eurasier eller lapphund før jeg kom over gamle Mira!...Kan skjønne at mange trodde gamle Mira var en blandings, siden hun var viltfarget, men vesle Mira ser da virkelig ikke ut som noe blandet!
  Vi får reklamere!

  SvarSlett
 6. Christian: Ja det er veldig nyttig! :-) Og ja han må være trygg i mørket han også, han er jo helt svart og vanskelig å se når det er mørkt ute :-) Border Collie?? Da har de ikke peiling, hehe :-P Jada de er nok over gjennomsnittet interesserte de på skolen, men ble overrasket likevel :-P

  Nina: Ja de er fine og helt grei de refleksvestene :-) Nå er det jo mørkt ute klokken 7 så nå trengs det absolutt! :-) Kan forstå de som tipper samojed og japansk spisshund på Charlie, men de skulle ha tippet finsk lapphund :-) Det er jo forskjell på dem i ansikt og kropp :-) Skjønne Charlie :-)

  Eva: Takk! :-) Jeg syntes ikke det er noe likehet mellom finsk lapphund å schæfer, Kero ligner jo ikke så veldig i fargene heller...

  Nøve: Jo det er litt rart!
  Hehe :-) Håper det :-p

  Alle sammen: Dere glemte å si noe om et eventuelt treff til sommeren :-)

  SvarSlett
 7. Hehe :-) God idè Marianne! :-D

  SvarSlett
 8. Treff til sommeren er kjekt! Hvis jeg ikke husker feil så var det 1 helga i juli som Nøve har satt av til treff? Koriger meg her om jeg huseker feil! Så er det Biri utstilling siste helga i juli?, tror jeg. Hadde vært kjempe koselig å treffe alle sammen!!

  Roxie synes at Kero har fått seg en kjempe tøff refleks vest! En sånn vil hun åsså ha!!
  Den vi kjøpte i fjor er forliten til henne.

  Ha en fin dag og en fin uke videre!!

  SvarSlett