torsdag 15. oktober 2009

Ungdomsbedrift!

 

Dyreliv UB

Nå i løpet av dette skoleåret skal alle i klassen opprette en bedrift! Jeg er på gruppe med Elisabeth (hund), Mattis (hund), Elise (smådyr) og Anne-Sunniva (hest). Vi skal sammen starte Dyreliv UB (hvor UB står for ungdomsbedrift) hvor vi kommer til å tilby kurs for førstegangseiere av smådyr, hund og hest.

Vi skal tilby et rimelig innføringskurs til smådyr-, hund-, og hesteeiere. Dette er et kurs for førstegangseiere og for dem som har lyst til å lære litt mer om kjæledyr generelt. Vi fokuserer på riktig stell, fôring, utstyr og gleden ved å ha et dyr.

Vi gleder oss veldig til å komme ordentlig igang :-) Idag registrerte vi bedriften i Brønnøysundregisteret, så litt av papirarbeidet er ihvertfall i orden nå :-)

Bildet under er et testbilde av gruppen (vi manglet Anne-Sunniva). Så vi skal ta ett senere når alle er på skolen :-)

DSC_0438

Fra v: Elisabeth og hunden hennes Ask, Elise, Mattis og Meg og Kero :-)

Grunnet at Kero og Ask ikke liker hverandre, var det ganske vanskelig å få dem til å sitte stille. Så dette ble det beste bildet sålangt.

God Helg Alle Sammen! :-)

 

11 kommentarer:

 1. Fy fader, så spennende det blir!!!
  Heldiggriser :o)

  SvarSlett
 2. Ja, det blir nok gøy :-) Vi gleder oss ihvertfall :-)

  SvarSlett
 3. Ja dette hørtes gøy ut. Kan man leve av det? Da vil jeg gjøre det samme. Kanskje flere er med og vi lager et kjede, som et supermarked?

  SvarSlett
 4. Ooo ja det hadde vært noe! :D Jeg har veldig lyst å starte mitt eget kennel/pensjonat en gang hvor jeg kan ha hunder for folk når de reiser vekk, og overta hunder for folk som ikke kan beholde dem lenger, trene dem opp til forskjellige ting :D Det hadde vært den mest ideelle jobben for meg ;-) Da hadde jeg kost meg :-)

  SvarSlett
 5. Det høres veldig gøy ut, Marielle. Kanskje vil drømmen din om kennel/pensjonat gå i oppfyllelse, ingen dum ide, et godt konsept:o)))

  SvarSlett
 6. Så flott ungdomsbedrift da!..Tenk hvor mye dere kommer til å lære!.Og alle de heldige folkene som får komme på kurs hos dere!..Tenk om det hadde funnets en sånn skole når jeg var ung "sukk"....
  Kos dere!!

  SvarSlett
 7. Mariken er kjempe misunnelig på dere!! Hun sier at hadde det vært en slik linje her så hadde ho ikke vært i tvil hvor hun hadde søkt!!

  Det høres jo kjempe spennende ut! Blir artig å høre om senere åssen det går!!

  Ha en fin dag!! Stor nuss fra Roxie til Kero!!

  SvarSlett
 8. Det høres veldig gøy ut ja! Jeg skulle også ønsket det var en slik skole når jeg var yngre ! (jeg er jo fremdeles ung ;) Lykke til! :)

  SvarSlett
 9. Så bra og gøy du har fått en mulighet til å lære noe du har lyst til å drive med, lykke til-fortsatt, blir spennede å høremer om dette.

  SvarSlett
 10. Jeg har også drevet ungdomsbedrift på videregående, men den handlet ikke om dyr da.. Høres gøy ut:-)

  SvarSlett
 11. Ville: Ja håper på det ;-)

  Christian: Du har det ja :-) Hva handlet den om da? :-) Vi har ikke kommet helt igang enda, men tror det kommer til å bli veldig gøy :-) Skal uansett holde dere oppdatert ;-)

  SvarSlett