søndag 11. april 2010

Hei alle sammen :-)

Nå er det jammen lenge siden sist altså! Har vært helt ute av bloggverdenen.. Dette har sine grunner, men vil ikke skrive om det her. Jeg går da ikke lenger på Stend, dette har også sine grunner. Det er veldig synd..  Jeg hadde ikke lyst at det skulle bli slik, men slik ble det. De siste månedene har vært tøffe. Men uansett, nå når jeg ikke gjør på så veldig mye har jo meg og Kero det veldig kjekt sammen :-) Vi går turer midt på dagen og Kero trenger ikke sitte i buret så lenge. Og det er jo kjekt for Kero :-) Nå til helgen skal jo vi på utstilling her i Bergen :-) Christian kommer jo også med sin Nieida, så det blir spennende :-) Så denne uken blir det hardtrening på meg og Kero så vi er klar til utstillingen :-) Jeg har jo også fått lappen nå! :-) Det var deilig og få det unnagjort :-) Da er det mye lettere for meg og Kero å kjøre steder for å gå turer på litt nye områder, uten å være avhengig av at andre skal kjøre oss :-) Jeg har også fått egen bil. En stasjonsvogn så jeg får plass til Kero bak i bur :-) Han har heldigvis ingen problemer med å kjøre bil :-)

Jeg har vært veldig slapp med kameraet nå de siste månedene. Har ikke orket å dra det med meg ut på tur. Men det skal endre seg nå! Jeg liker jo veldig godt å ta bilder, og da spesielt av Kero :-) Og det blir jo mange fine bilder nå når våren kommer :-) Jeg har også bestemt meg for å gå på folkehøyskole til høsten. Så jeg skal begynne på Nordmøre Folkehøyskole i Surnadal til høsten, på fotolinjen :-) Så det gleder jeg meg til :-) Kero skal da være her hjemme sammen med mamma. Jeg får heldigvis lange “ferier” mens jeg går der, så kommer jo hjem i noen perioder :-)

Dette var da bare en liten oppdatering fra vår side. Og nå kan dere regne med litt flittigere tider med blogginnlegg :-)

DSC_0365DSC_0366

Hilsen fra Marielle og Kero

7 kommentarer:

 1. Koselig å høre fra deg, Marielle! Stå på :o)
  Lykke til i helga!
  Vi blogges ;o)

  SvarSlett
 2. Takk for det :o) Jess det gjør vi :o)

  SvarSlett
 3. Fint å høre fra deg igjen. Og få se bilder av Kero-gutten.

  Lykke til på utstillingen!!!!

  SvarSlett
 4. Hei Marielle og Kero, koselig å høre fra dere igjen.
  Gratulerer med lappen og bil, det blir bra for deg, mere frihet.
  Store og fine Kero-gutten, liker å spille bald, vist.
  Lykke til med utstillingen, spennende, vi får vel høre resultatet.

  SvarSlett
 5. Nina: Tusen takk for det :o)

  Inger: Jo takk for det :o) Det er absolutt mer frihet med bil :o) Dere får nok vite resultatet ja :o)

  SvarSlett
 6. Så synd at ikke alt går etter "planen" Marielle.....men av og til snur ting, og man vil etterhvert se at det var til det beste! Gratulere så mye med den store FRIHETEN din (bilen altså) det er bare så deiligt å kunne kjøre rund og bestemme helt over seg selv....kos dere!!
  Og lykke til på utstillingen!

  SvarSlett
 7. Marianne: Får håpe på det :o) Og takk skal du ha! :o) Er veldig deilig med sertifikatet :o) Takk igjen :o) Dere skal få høre hvordan det går :o)

  SvarSlett